Njemački  Leyline.de objavio je sažetak videa iz predavanja dr. med. Dietricha Klinghardta

iz studenog 2015. u sklopu Hellinger Days International, u kojem se bavi zdravstvenim učincima chemtrailsa.

Ovaj video je samo izvadak iz predavanja dr. Klinghardta. Njegovo cjelovečernje predavanje, u kojem se bavi i drugim temama poput autizma, olova, kroničnog umora, obiteljskih konstelacija, cijepljenja, kineziologije i žive, traje 3 sata i 20 minuta.

https://youtu.be/pVr5PywldOA

Kratak sažetak njegovih najvažnijih izjava:

1.Tko proizvodi materijal za prskanje?
U svom predavanju  dr. Klinghardt nam neizravno govori tko proizvodi sprej koji se raspršuje zrakoplovima gotovo diljem svijeta. On kaže:

"Ista tvrtka proizvodi tekućine koje proizvode insekticide i herbicide koji... Bojim se da ne smijem spomenuti ime."

i dalje:

"Ove studije o nanočesticama aluminija financira ista tvrtka koja proizvodi ovu smjesu za zrakoplove."

Sada znamo!

2.Razlike u sastavu škropiva ovisne o zemlji - važne za zdravlje!
On izvještava o procesima prskanja:

"Sada su poznate 42 zemlje koje sudjeluju, a Kina i Rusija koriste manje otrovne smjese!"

3.Fotografije interijera namjenske letjelice za prskanje izravno od proizvođača letjelice:

U svom predavanju, dr. Klinghardt pokazuje originalne fotografije iz Boeinga, na kojima se kontejneri chemtrailsa mogu vidjeti unutar namjenskih letjelica za prskanje :

4.Uklanjanje aluminija iz našeg tijela
Dr. Klinghardt izvještava:

"Za detoksikaciju: Aluminij se detoksificira silicijevim dioksidom . Postoje razni proizvodi. Najvažniji proizvod dolazi iz Rusije i jeftin je. Prevedeno na engleski zove se Enterosgel® ... Žličica, tri puta dnevno između obroka. Kada se postalo je poznato da "Kada smo uspjeli izbaciti aluminij iz mozga, odmah je zabranjen u SAD-u!"

Više o Enterosgelu možete pronaći ovdje:

www.enterosgel.de 

www.enterosgel.eu/de/udaje-o-uzivani
www.der-gesundheitspunkt.de/enterosgel.html

Inače, znanstvena studija o Enterosgelu® objavljena je u NATO publikaciji " NATO Science for Peace and Security Series A: Chemistry and Biology " (!) na stranicama 199 - 221, poglavlje "Biodefence - Advanced Materials and Methods for Health Protection"! Ovaj rad bavi se, između ostalog, zaštitom od biološkog rata i dekontaminacijom, a posebno nanočesticama. Naravno, prije nego što upotrijebite novo vojno oružje poput chemtrailsa, imate protuotrov, to je nepisani zakon u vojsci. Od sada možemo zamisliti kako se sami prskači, uključujući i tzv. "elitu", štite od zdravstvenih učinaka prskanja na nebu...

Proizvod možete kupiti kod njemačkog uvoznika:

www.aca-mueller-shop.com/aca-mueller-exclusive-products

5.Učinci trovanja okoliša pesticidima

Što se tiče istraživanja američkog liječnika o trovanju iz okoliša koje je provedeno izvan Mexico Cityja, dr. Klinghardt:

"... gdje su farmeri prodali svoju zemlju istoj američkoj tvrtki koja proizvodi sprej za onečišćenje zraka i ta tvrtka prska sva tamošnja polja kukuruza svojim proizvodom , koji mogu spomenuti ovdje. To je glifosat ..., najkomercijalnije dostupan artikl zove se RoundUp ."

U ovom istraživanju četverogodišnja djevojčica i petogodišnji dječak iz dviju škola u gradovima s različitim razinama pesticida dobili su zadatak nacrtati osobu. Djeca koja su slikala lijevu sliku bila su izložena samo malim količinama pesticida, djeca koja su slikala desnu sliku bila su izložena velikim količinama pesticida, šokantno je što se dogodilo s dječjim mozgovima:

Zaključak: "Mogli biste, ako ste bili zlonamjerni, ...

Ako želim baciti čovječanstvo na koljena, onda bih vam hranu pošpricao glifosatom , zagadio bih zrak aluminijem , a ako to nije sasvim dovoljno, onda bih dodao malo aluminija u cjepiva!

S ovim vas mogu sve zaglupiti i učiniti da izumrijete kroz dvije ili tri generacije . Ono što također trebam su određene elektromagnetske frekvencije . Treba mi da ugasim tvoje enzime za detoksikaciju . A upravo te frekvencije dolaze do nas putem mobitela.

Da sam zlonamjeran, rekao bih da mora postojati inteligentna skupina zlih, zlih znanstvenika i političara iza cijele ove stvari . Ali budući da nisam zlonamjeran, pretpostavljam da su to samo slučajnosti!"

Ako još uvijek ne razumijete što se događa oko nas pred svima nama, trebali biste se dublje zadubiti u svoje istraživanje! 

Uključite se, krajnje je vrijeme za akciju!

 

Pridružite se:

 

Web stranica:
https://arnasebalj.com

Telegram kanal Arna Šebalj:
https://t.me/arnakanal
Chat, grupa
S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj
SVJEDOČANSTVA:

https://t.me/+sDUqfUv-QRdmM2Q0
FB

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086873156577
YOUTUBE KANAL

https://youtube.com/@medijskagrupa1?feature=shared